Ποτέ δεν ήμουνα, ούτε θα σταματήσω ποτέ να είμαι !..................................[Bhagavad Gita ]

Οκτωβρίου 06, 2011

Η αλήθεια απλά υπάρχει ….


Βρισκόμαστε  όλοι     σε μια πολύ σημαντική περίοδο της ζωή μας ….είναι γεγονός !!

Όλα γύρω μας αλλάζουν με πολύ γρήγορο τρόπο , η γη αλλάζει , μετατοπίζεται αλλού πλημμυρίζει . Επαναστάσεις σε πολλές χώρες ,οικονομικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο …

Η ανεργία ,η φτώχεια , η εγκληματικότητα ,οι δυσκολίες γενικά είναι το πρώτο θέμα  και  προβάλλονται  αμείλικτα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης .
Δίνετε η εντύπωση ότι  η πλειοψηφεία του κόσμου έχει πανικοβληθει ,έχει χάσει τις ελπίδες του και είναι έρμαιο στις ορέξεις και στις αποφάσεις του κάθε κυβερνήτη βουλευτή, η νομοθέτη .

Αυτό δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια …η αλήθεια …είναι κριμένη ….και είναι αλλού ……
Την αλήθεια φυσικά δεν μπορεί να την πει κανένας δημοσιογράφος ,η πολιτικός στις ειδήσεις ..δεν μπορεί να διαβαστεί στην εφημερίδα ,ούτε να αναρτηθεί  στο διαδυκτιο αλλά ούτε και σε πανό στο δρόμο η σε πλατεία …….
Τα φαινόμενα …….είναι τα συμβάντα και τα  γεγονότα , τα  ΣΥΜΒΟΛΑ  της καθημερινότητας που ο κάθε ένας τα βλέπει σύμφωνα με τον τρόπο του…  το συμφέρον του… το επίπεδο του …η τον φόβο του … …και τα μεταφέρει και στον διπλανό του ….ανάλογα …!.
Όμως ούτε αυτό είναι η αλήθεια !!
Αλήθεια δεν είναι η εικόνα που προσπαθούν συνειδητά η ασυνείδητα να παρουσιάσουν για τον κόσμο  τα Μ.Μ.Ε.   

Η αλήθεια απλά υπάρχει ….
το ψέμα  είναι αυτό που  …………………κατασκευάζετε !!!

Η αλήθεια 
πιστεύω ότι είναι σαν το ελαφρό αεράκι που έρχεται και σε χαϊδεύει απαλά ….και απλά σε …γεμίζει με πίστη ,αισιοδοξία ..η χαρά ….
Και ένας τρόπος για να .....ελξουμε  την αλήθεια …….και να γίνει μέρος της ζωή μας …είναι
να την βιώνουμε …και    να την γειώνουμε οπως μπορούμε. 

Ας κοιτάξουμε λοιπόν γύρω μας τον κόσμο τα φαινόμενα και τα γεγονότα  ,ας ακούσουμε τις σειρήνες που ουρλιάζουν  στα αυτιά μας …..και ας αναρωτηθούμε με ειλικρίνεια πια είναι η πιο μεγάλη  αλήθεια μέσα σε όλα αυτά .
Και η αλήθεια θα εμφανιστεί       [ήταν πάντα εκεί ]      και δεν είναι τίποτα άλλο από εμάς τους ιδίους …..το φυσικό σώμα μας αρχικά , που σαν ένα τέλειο όχημα , πειραματίζετε και βιώνει τα γεγονότα και τα συμβαντα που διαδραματίζονται γύρω μας για λογαριασμό της συνείδησης .
Πως θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο περισσότερο αληθινό…… από εμάς που το πειραματιζόμαστε ,      που το βιώνουμε ,       που το ζούμε …..
Δεν υπάρχει …ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ   πιο αληθινό….. έξω από εμάς ….!
η αίσθηση του φυσικού σωματος και φυσικά η αντίληψη που το  συνοδεύει μας απελευθερώνει απο το χάος της καθημερινότητας ,και έχουμε μια πρώτη αντιληψη της αλήθειας ....
του εγώ είμαι ...!! Αν θέλουμε  ποτέ να μην πέσουμε  θύματα του ψεύδους ,και να μην τρώμε  κουτόχορτο από τον κάθε ένα επιτήδειο …
Ας βάλουμε  την ειλικρίνεια στην ζωή μας …..
όσο δύσκολο και αν είναι κάποιες φορές να είμαστε ειλικρινής [ για διαφόρους λόγους .]
...............................................Να λέμε την αλήθεια …!!!!!!!!
.με αυτόν τον τρόπο έλκουμε  την αλήθεια…….. και μπορούμε να την διακρίνουμε ανάμεσα σε χίλια ψέματα …..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου